Persoonlijk parfum

 Er is niets zo persoonlijk dan geuren.  Waarom niet je eigen verhaal vertellen aan de hand van natuurlijke fragrances. Een originele en unieke manier om je eigen merk, project of idee in de kijker te plaatsen.  Bij elke verstuiving komt er stukje van jouw unieke zijn naar boven. En omdat geuren herinneringen met zich mee brengen kunnen gebruikers er jou en je verhaal direct terug mee associëren.

Wij helpen je graag bij de totstandkoming van jouw uniek persoonlijk parfum.

 

We luisteren eerst naar jouw verhaal en wat je graag wilt uitdrukken met je eigen geur.  Heb je specifieke wensen op vlak van bepaalde componenten? Zijn er geuren die je  zelf heel graag ruikt of helemaal niet?

Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen.  We ontwikkelen enkele stalen die je kan testen. We sturen bij waar nodig op basis van de verkregen feedback.

Eens het staal is goed bevonden kan er over productie gesproken worden. Op dat ogenblik komt ook de  naamgeving en de verpakking en etikettering aan bod.

Je kiest zelf je afname. We vragen je niet om een minimale ordergrootte af te nemen. Afhankelijk van de ordergrootte kan er wel een korting toegekend worden op de ontwikkelingskost.

Elk recept blijft exclusief eigendom van Ortiga. We geven je op het einde van het traject wel de volledige informatie over de gebruikte componenten zodat ook jij uitleg kan verschaffen over je unieke geur.

Wens je graag een unieke flacon om je geur in te presenteren?  Hierover kunnen we je ook adviseren. We werken samen met Rombachs glas in Antwerpen voor de totstandkoming van unieke creaties.

 

 

Alle details staan nog eens duidelijk beschreven in de op maat gemaakte offerte die je ontvangt bij aanvang van onze samenwerking.