Samenwerking

Lesgever bij volgende instanties:

 

Velt, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren.

Velt is een vereniging van personen die zich actief inzetten voor een ecologische leefomgeving binnen het brede kader van duurzame ontwikkeling. Ze willen mensen inspireren, informeren en verleiden om hen bewust te maken van een ecologisch gedachtengoed. Ze doen dit op een laagdrempelige manier via het geven van vormingen, het organiseren van activiteiten, het opzetten van campagnes en dankzij een uitgebreid gamma aan publicaties. Velt komt op voor biodiversiteit en voor een energie- en grondstoffenzuinig productie- en consumptiegedrag . Velt-leden dragen hieraan bij door in hun eigen omgeving betekenis te geven aan ecologisch leven en tuinieren, door samen te werken en deel te nemen aan de activiteiten.

 

Avansa Halle-Vilvoorde | Samen naar beter!

Avansa Halle Vilvoorde is een vormingcentra in Vlaanderen

Ze organiseren leerrijke, boeiende en plezante activiteiten voor volwassenen in de gemeenten van de regio Halle-Vilvoorde.

 

 

Testé et approuvé : les super ateliers pour enfants à la Colruyt Group  Academy en collaboration avec Kidibul ! - KidibulColruyt Academy  biedt verspreid over het land diverse activiteiten aan.