Boek een persoonlijke sessie

Onze one-to-one sessies zijn bedoeld voor al wie graag een meer persoonlijke en gerichte aanpak wenst.  We maken uitsluitend gebruik van pure natuurlijke ingrediënten met een  hoogwaardige kwaliteit. Allen zijn vrij van conservering of andere toevoegingen. Sommige producten zijn uiterst krachtig. Reacties zijn niet altijd uitgesloten. Vermeld steeds bijzondere overgevoeligheden zodat we daar terdege kunnen mee rekening houden.

Onze sessies zijn complementair van aard. Ze dienen ter ondersteuning van lichaam een geest. Deze sessies zijn geen medische consults of dienen niet ter behandeling van ernstige en gewichtige fysieke en/of mentale klachten en/of aandoeningen. Hiervoor dient steeds beroep gedaan te worden op een deskundige.  Vermeld daarom steeds uw medische achtergrond. Indien deze te specifiek is zullen wij afzien van een sessie. We zullen dit dan ook steeds kaderen.

Elke sessie duurt ongeveer 70 minuten en de prijs bedraagt 60 €.

U kan een sessie boeken via de beschikbare tijdstippen in de kalender hieronder. Na boeking krijgt u zo snel mogelijk een bevestigingsmail van de afspraak.

We hebben verschillende soorten persoonlijke sessies, gelieve de gepaste te selecteren. Heb je specifieke wensen of vragen, gelieve deze dan reeds te vermelden in een bericht.

  • Geuren en persoonlijkheid
  • Geuren en emoties
  • Persoonlijke lichaamsverzorging
  • Vitaal en energies

Meer informatie over deze sessies vindt u hier.


Indien u genoodzaakt bent een afspraak te annuleren, gelieve dit minstens 24 uur op voorhand te doen via mail of telefoon.


Let op: controleer zeker je spam folders indien je geen bevestigingsmail krijgt (gmail/hotmail)