Hoe een activiteit boeken

Heb je interesse in een activiteit van Ortiga, of spreekt een workshop of lezing uit onze catalogus je aan? Wil je meer informatie over de door ons aangeboden activiteiten? Heb je een voorstel dat je met ons wil bespreken?

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons via onderstaand contactformulier. 

 

  Voorwaarden activiteiten.

  Het boeken van een activiteit dient te gebeuren door een mail te sturen naar info@ortiga.be of via het contactformulier hierboven. Wij bevestigen dan je aanvraag per mail. Indien er nog plaats is, geven we op dat ogenblik het rekeningnummer door om de betaling te doen via overschrijving. Is de activiteit volzet dan heeft u alsnog de mogelijkheid om u in te schrijven. Wij noteren dan u gegevens  op de wachtlijst.  Komt er een plaats vrij dan contacteren wij u per mail. 

  Activiteiten georganiseerd door Ortiga dienen steeds vooraf betaald te worden. De ontvangst van betaling bevestigt uw inschrijving. 

  We begrijpen dat het kan gebeuren dat u – om eender welke reden – wenst te annuleren. Omdat Ortiga echter ook voorafgaand aan de activiteit kosten dient te maken gelden de volgende regels:

  • Annulatie meer dan 2 weken voor de activiteit: 100% van het inschrijvingsbedrag wordt terug betaald
  • Annulatie meer dan 72u voor de activiteit: 75% van het bedrag wordt terug betaald
  • Annulatie minder dan 72u voor de activiteit: geen terugbetaling

  Bemerking: indien we iemand anders vinden om uw plaats in te nemen krijg je altijd een 100% terugbetaling.