Advies op maat

Een gepersonaliseerde sessie waarin we je graag informatie en diverse tips geven. Je keert steeds huiswaarts met een uitgebreide informatiebundel en een pakketje aan producten waarmee je thuis verder aan de slag kan.  Je hebt de keuze tussen volgende formules en onderwerpen: 

Natuurlijke verzorging: een advies rond verzorgingsproducten op basis van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en aangepast aan jouw specifieke wensen en/of huid. Dit advies omvat een informatiebundel en uitgebreid pakket aan verzorgingsproducten.

Puur eten: Je krijgt informatie omtrent seizoensgebonden koken maar ook over hoe je meer kan  werken met natuurlijke en lokale ingrediënten.  Dit advies omvat een receptenbundel en een verwenpakket boordevol lekkers, aangepast aan jouw noden en wensen.

Natuurlijk schoonmaken: we besteden graag aandacht aan jouw concrete vraag met betrekking tot poetsen en huishouden met natuurlijke producten. Inclusief informatiebundel en een set aan huishoudproducten.

Kruidig welzijn: een aromatische sessie boordevol info over hoe je je kan ontspannen of hoe je  juist meer energie kan krijgen op natuurlijke wijze.  Inclusief informatiebundel en een pakket met ‘geurende’ producten.

Natuurlijk parfum: een geurende sessie met beknopte uitleg hoe een parfum tot stand komt. We ontdekken samen welke geuren je aanspreken en maken vervolgens een parfum op maat. Inclusief informatiebundel en flacon.

Natuurlijk brood: een prive sessie met handige tips over het bakken van brood op basis van natuurlijke fermentatie. We bakken samen een brood – we bekijken de deegconsistentie, vouwen samen het deeg en tonen het vormen en opbollen. Inclusief informatiebundel, 1 brood en stukje starter. Deze sessie is aangewezen voor mensen die reeds een eerste ervaring hebben met brood bakken.

Elke sessie duurt ongeveer 75 minuten en kost 60 €